притисни ентер »

,, Ти си нацист !” - демонстранти нападнаа британска пратеничка
,, Ти си нацист !” - демонстранти нападнаа британска пратеничка

,, Ти си нацист !” - демонстранти нападнаа британска пратеничка

Политичарката го прекина интервјуто за ББЦ , поради тоа што демонстрантите извикуваа ,,Субри е нацист!”. Додека се враќала кон зградата на парламентот , демонстрантите ја следел и и довикувале дека е отпадок. Disgusting behaviour from Leave means Leave supporters - singing that an *MP* is a Nazi. We CANNOT allow this to become the face of Britain 🇬🇧