притисни ентер »

Осум знаци дека партнерот ќе биде добар татко
Осум знаци дека партнерот ќе биде добар татко

Осум знаци дека партнерот ќе биде добар татко

Мажите несвесно сигнализираат дали ќе бидат добри татковци или не. Има осум знаци кои покажуваат дали партнерот ќе биде добар родител. Интуитивен Дали партнерот забележува кога уморни и дали ви нуди помош? Тоа значи дека е подготвен со вас да ја подели и грижата за детето односно околу рутинските работи кои секојдневно мораат да се извршат. Грижлив