притисни ентер »

Том Одел во среда за прв пат во живо во МКЦ
Том Одел во среда за прв пат во живо во МКЦ

Том Одел во среда за прв пат во живо во МКЦ

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Tom Odell кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме за прв пат во живо и во Скопје, оваа среда во МКЦ. Tom Odell вниманието на јавноста го сврте уште со неговиот прв албум „Long

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Том Одел кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме првпат во живо и во Скопје, оваа среда, 13 февруари, во МКЦ. Том Одел вниманието на јавноста го сврте уште со неговиот прв албум

Музичката сензација на новата генерација Tom Odell оваа среда во МКЦ

Музичката сензација на новата генерација Tom Odell оваа среда во МКЦ

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Tom Odell кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме за прв пат во живо и во Скопје, оваа среда во МКЦ. Tom Odell вниманието на јавноста го сврте уште со неговиот прв албум „Long

Том Одел првпат во Скопје

Том Одел првпат во Скопје

Bритански кантавтор Том Одел во среда (13 февруари) првпат ќе настапи во Скопје. Концертот во МКЦ почнува во 20:30 часот. Одел во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум Jubilee road. Скопскиот концерт на Том Одел ќе го отвори Том Спејт. Одел вниманието на јавноста го сврте со неговиот прв албум Long Way Down во

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Том Одел кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме првпат во живо и во Скопје, оваа среда, 13 февруари, во МКЦ. Том Одел вниманието на јавноста го сврте уште со неговиот прв албум

Том Одел за прв пат во Скопје

Том Одел за прв пат во Скопје

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Том Одел кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме за прв пат во живо и во Скопје, оваа среда во МКЦ, соопштија од Младинскиот културен центар. „Том Одел вниманието на јавноста го

Том Одел ќе им запее на Македонците в среда

Том Одел ќе им запее на Македонците в среда

Том Одел ќе одржи концерт во Скопје оваа среда. Човекот кого Лили Ален го спореди со Дејвид Боуви, а Тејлор Свифт изјави дека е негов фан, Македонците ќе можат да го слушнат во живо. Тој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“. Промоцијата на третиот албум „Jubilee road“, кој излезе во октомври

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Концерт на Том Одел oваа среда во МКЦ

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Том Одел, кој во моментот е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум Jubilee road, ќе го видиме првпат во живо, и тоа во Скопје, оваа среда, 13 февруари, во МКЦ.  Том Одел вниманието на јавноста го сврте уште со својот прв албум Long Way Down во 2013 година. Лили Ален го спореди со Дејвид Боуви, а Тејлор Свифт изјави дека е негов голем фан. Следната 2014 година година Том Одел добива и награди за авторско достигнување, меѓу кои и „Брит“, „Критик Чојс“, но сепак најголемата награда за неговата работа стигнува од публиката – повеќе од успешни настапи на некои од најголемите светски фестивали: „Гластонбери“, „Коачела“, T In The Park, „Сигет“, „Егзит“, како и распродадени шоуа во светот, што се потврда дека и со сите негови песни успева да допре до публиката и дека е на вистинскиот пат да стане голема музичка ѕвезда.  Промоцијата на третиот албум Jubilee road, кој излезе во октомври минатата година, ја почна со објавување на синглот If you wanna love somebody, а потоа следуваше и со видеозапис за него, а на одлична реакција наиде и песната Half as good as you, која ја сними со својата долгогодишна пријателка и соработничка, популарната Alice Merton.  Неодамна објави и уште еден видеоспот, со кој публиката ја запозна со новиот албум Jubilee road. Станува збор за песната You are gonna break my heart tonight.  По распродадените концерти во Северна Америка и Канада, Том Одел се врати во Европа, каде што прва станица му беше Глазгов, а потоа следуваа два распродадени концерта во Белфаст и Даблин. Во почетокот на ноември минатата година, по 12 концерти во Англија, турнејата се пресели во Германија и во другите земји во Европа, како Франција, Полска, Чешка, Белгија, Литванија, Латвија, Финска, Русија, Украина, Словенија, Хрватска, Србија, Унгарија, Бугарија, Романија, Македонија и Турција.  Скопскиот концерт на Том Одел ќе го отвори Том Спејт, а билетите може да се набават исклучиво преку продажната мрежа на „Авалон“ во Македонија и онлајн на www.avalon.mk.

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Том Одел, кој во моментот е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум Jubilee road, ќе го видиме првпат во живо, и тоа во Скопје, оваа среда, 13 февруари, во МКЦ. Том Одел вниманието на јавноста го сврте уште со својот прв албум Long Way Down во 2013 година. Лили Ален го спореди со Дејвид Боуви, а Тејлор Свифт изјави дека е негов голем фан. Следната 2014 година година Том Одел добива и награди за авторско достигнување, меѓу кои и „Брит“, „Критик Чојс“, но сепак најголемата награда за неговата работа стигнува од публиката – повеќе од успешни настапи на некои од најголемите светски фестивали: „Гластонбери“, „Коачела“, T In The Park, „Сигет“, „Егзит“, како и распродадени шоуа во светот, што се потврда дека и со сите негови песни успева да допре до публиката и дека е на вистинскиот пат да стане голема музичка ѕвезда. Промоцијата на третиот албум Jubilee road, кој излезе во октомври минатата година, ја почна со објавување на синглот If you wanna love somebody, а потоа следуваше и со видеозапис за него, а на одлична реакција наиде и песната Half as good as you, која ја сними со својата долгогодишна пријателка и соработничка, популарната Alice Merton. Неодамна објави и уште еден видеоспот, со кој публиката ја запозна со новиот албум Jubilee road. Станува збор за песната You are gonna break my heart tonight. По распродадените концерти во Северна Америка и Канада, Том Одел се врати во Европа, каде што прва станица му беше Глазгов, а потоа следуваа два распродадени концерта во Белфаст и Даблин. Во почетокот на ноември минатата година, по 12 концерти во Англија, турнејата се пресели во Германија и во другите земји во Европа, како Франција, Полска, Чешка, Белгија, Литванија, Латвија, Финска, Русија, Украина, Словенија, Хрватска, Србија, Унгарија, Бугарија, Романија, Македонија и Турција. Скопскиот концерт на Том Одел ќе го отвори Том Спејт, а билетите може да се набават исклучиво преку продажната мрежа на „Авалон“ во Македонија и онлајн на www.avalon.mk.

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Концерт на Тom Odell во Скопје oваа среда во МКЦ!

Концерт на Тom Odell во Скопје oваа среда во МКЦ!

Музичката сензација на новата генерација, вонсериски талентираниот и наградуван британски кантавтор Tom Odell кој во моментов е на светска турнеја на која го промовира својот трет студиски албум „Jubilee road“, ќе го видиме за прв пат во живо и во Скопје, оваа среда во МКЦ. Tom Odell вниманието на јавноста го сврте уште со неговиот прв албум „Long