притисни ентер »

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. – По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот,

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. – По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот,

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. – По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот,

Дете и возрасно лица убиени во трговски центар во ново пукање во Флорида

Дете и возрасно лица убиени во трговски центар во ново пукање во Флорида

Дете и возрасно лице се убиени во четвртокот во напад во трговски центар на Флорида, по низата неодамнешни масовни пукања во оваа сојузна држава на југот од САД. Нападот во кој извршителот се убил, се случил во трговскиот центар „Publix“ во Ројал Палм Бич, 130 километри североно од Мајами, соопшти канцеларијата на шерифот на округот Палм Бич. „Полицајците

Престрелка на Флорида: Тројца убиени, една од жртвите е дете

Престрелка на Флорида: Тројца убиени, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. „По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот“,

Оружјето во САД не стивнува: Во оружен напад на Флорида убиени три лица, меѓу кои и дете

Оружјето во САД не стивнува: Во оружен напад на Флорида убиени три лица, меѓу кои и дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, се убиени денеска во маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот „Пабликс“ во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. „По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот“, соопшти

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. – По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот,

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Тројца убиени во престрелка на Флорида, една од жртвите е дете

Три лица, меѓу кои и едно дете, беа застрелани денеска во еден маркет на Флорида. Нападот се случил во маркетот Пабликс во Ројал Палм Бич, 130 километри северно од Мајами, соопшти полицијата. – По пристигнувањето, полицијата пронајде три лица кои починале од прострелни рани – еден повозрасен маж, повозрасна жена и дете. Меѓу жртвите е и напаѓачот,