притисни ентер »

"iPhone не вреди за парите“: Продавниците со попусти за Apple телефони
"iPhone не вреди за парите“: Продавниците со попусти за Apple телефони

"iPhone не вреди за парите“: Продавниците со попусти за Apple телефони

Тим Кук неодамна предупреди на „кинескиот проблем“ и неочекуваното намалување на побарувачката за смартфоните на Apple во Кина, за што делумно ја обвини и трговската војна меѓу САД и Кина. Но, дел од аналитичарите што добро ја познаваат состојбата на Кина, сметаат дека трговската војна е само оправдување за Кук за да ја маскира цената. Уште од првиот

„Епл“ го намалува прозиводството на „Ајфони“

„Епл“ го намалува прозиводството на „Ајфони“

Комапнијата „Епл“ ќе го намали производството на ајфони во следните три месеци за околу 10 отсто, објави листот „Никеи Ејшан Ривју“. Технолошкиот гигант рекол на своите добавувачки во декември дека во тримесечјето кое завршува во март ќе произведе помалку ајфони од првотибно планираните, наведува магазинот, повикувајќи се на извори запознаени со барањата

Ова се моментално топ 7 најдобри мобилни телефони во светот

Ова се моментално топ 7 најдобри мобилни телефони во светот

Почетокот на годината е идеално време за осврт на најдобрите мобилни телефони. Во овој период се избработуваат листите со сите најдобри производи за минатата година, а веќе подолго време на пазарот на паметни телефони ситуацијата е многу интересна. Големите компании се борат за превласт, а купувачите најчесто бираат мобилни телефони со најдобар сооднос

Apple го намалува производството на iPhone за 10 отсто

Apple го намалува производството на iPhone за 10 отсто

Apple побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, Apple ги прилагоди своите производни планови за новите модели на iPhone, потсетуваат

Apple го намалува производството на iPhone за 10 отсто

Apple го намалува производството на iPhone за 10 отсто

Apple побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, Apple ги прилагоди своите производни планови за новите модели на iPhone, потсетуваат

Заврши златниот период на Apple, кинезите го „бојкотираат“ iPhone

Заврши златниот период на Apple, кинезите го „бојкотираат“ iPhone

Apple во последните неколку години изгуби над 300 милијарди долари пазарна вредност, а проблемите на компанијата се уште не завршуваат. Тим Кук ги предупреди инвеститорите неодамна за намалена побарувачка на нивните продукти во Кина, поради што очекуваат намалување на приходите во последниот квартал од 2018. До неодамна Apple беше компанија со најголема

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, „Епл“ ги прилагоди своите производни планови за новите модели на „ајФон“, потсетуваат

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, „Епл“ ги прилагоди своите производни планови за новите модели на „ајФон“, потсетуваат

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, „Епл“ ги прилагоди своите производни планови за новите модели на „ајФон“, потсетуваат

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто

„Епл“ го намалува производството на „ајФон“ за 10 отсто „Епл“ побара од своите партнери на крајот од минатата година да го намалат производството на паметни телефони за 10 отсто од планираниот обем во првиот квартал од 2019 година, сопшти „Никеи“, повикувајќи се на информирани извори. По втор пат во изминатите два месеци, „Епл“ ги прилагоди своите