притисни ентер »

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот
Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Фото: Игор Бансколиев За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија (ДИК), Александар Даштевски, со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Метеж на избирачките места поради ковид – мерките, Даштевски со допис дозволи истовремено да гласаат повеќемина

Метеж на избирачките места поради ковид – мерките, Даштевски со допис дозволи истовремено да гласаат повеќемина

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски: Во просторијата на гласање да се пуштаат по онолку лица колку што има кутии

Даштевски: Во просторијата на гласање да се пуштаат по онолку лица колку што има кутии

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

Даштевски со допис дозволи да гласаат повеќемина, за да се намали метежот

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку гласачки места во Скопје и утврдил

Даштевски: Се правел метеж, бидејќи се пуштал само по еден човек да гласа, со допис дозволив да гласаат повеќемина

Даштевски: Се правел метеж, бидејќи се пуштал само по еден човек да гласа, со допис дозволив да гласаат повеќемина

За да се намали метежот кој се создава во ходниците на избирачките места, претседателот на Државната изборна комисија (ДИК), Александар Даштевски, со допис ги известил сите избирачки одбори дека наместо едно лице, како досега, во просторијата на гласање може да пуштаат по онолку лица колку што има кутии. Тој вели дека денес направи увид на неколку