притисни ентер »

Лепче и паричка
Лепче и паричка

Лепче и паричка

1 Кога како држава ќе дозволиш снабдувањето со топлина на главниот град да ти зависи од фирма чии сопственици никој не ги знае, ништо чудно тие да ѝ се смеат во фаца на Владата кога ѝ соопштуваат дека како „општествено одговорна компанија“ за еден ден ќе престанат да испорачуваат топлина, ако не добијат пари од Буџетот. Фирмата што сега ја уценува

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека СДСМ и владата имаат намера да направат национално предавство во однос на Бугарија

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека СДСМ и владата имаат намера да направат национално предавство во однос на Бугарија

Тоа што го видовме денес од изјавата Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија и тоа е нешто што загрижува, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Велес, при што додаде дека Македонија има изгласана

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Тоа што го видовме денес од изјавата на досегашниот вицепремиер, Никола Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. Потсетување, Димитров на денешната прес-конференција кажа дека нема доверба во министерот Бујар Османи

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека СДСМ и владата имаат намера да направат национално предавство во однос на Бугарија

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека СДСМ и владата имаат намера да направат национално предавство во однос на Бугарија

Тоа што го видовме денес од изјавата Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија и тоа е нешто што загрижува, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Велес, при што додаде дека Македонија има изгласана

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Тоа што го видовме денес од изјавата на досегашниот вицепремиер, Никола Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. Потсетување, Димитров на денешната прес-конференција кажа дека нема доверба во министерот Бујар Османи

„Димитров потврди дека ВЛАСТА СПРЕМА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАВСТВО со Бугарија“

„Димитров потврди дека ВЛАСТА СПРЕМА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАВСТВО со Бугарија“

Тоа што го видовме денес од изјавата Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија и тоа е нешто што загрижува, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Велес, при што додаде дека Македонија има изгласана

„Димитров потврди дека ВЛАСТА СПРЕМА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАВСТВО со Бугарија“

„Димитров потврди дека ВЛАСТА СПРЕМА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАВСТВО со Бугарија“

Тоа што го видовме денес од изјавата Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија и тоа е нешто што загрижува, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Велес, при што додаде дека Македонија има изгласана

Николоски: Димитров потврди дека власта подготвува национално предавство

Николоски: Димитров потврди дека власта подготвува национално предавство

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, како реакција на прес-конференцијата на вицепремиерот во заминување Никола Димитров, рече дека се потврди оти СДСМ и Владата имаат план да направат национално предавство во однос на Бугарија и да ја заобиколат Резолуцијата изгласана во Собранието на Македонија Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Николоски: Изјавата на Димитров потврдува дека Владата има намера да направи предавство

Тоа што го видовме денес од изјавата на досегашниот вицепремиер, Никола Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. Потсетување, Димитров на денешната прес-конференција кажа дека нема доверба во министерот Бујар Османи,

Николоски смета дека се води капитулантска политика кон Бугарија

Николоски смета дека се води капитулантска политика кон Бугарија

Тоа што го видовме денес од изјавата Димитров, јасно покажува дека СДСМ и Владата имаат јасна намера да направат национално предавство во однос на Бугарија и тоа е нешто што загрижува, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Велес, при што додаде дека Македонија има изгласана