притисни ентер »

Нови 412 случаи со Ковид-19, починати 12 лица
Нови 412 случаи со Ковид-19, починати 12 лица

Нови 412 случаи со Ковид-19, починати 12 лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа направени се 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на ковид-19

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

12 починати, регистрирани 412 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе

412 нови позитивни случаи, починаа 12 лица, а пријавени уште осум

412 нови позитивни случаи, починаа 12 лица, а пријавени уште осум

Во последните 24 часа направени се 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе – по 5, Струмица, Крива Паланка, Кратово и Македонска Каменица – по 4, Струга, Гевгелија,

Нови 412 случаи на ковид-19 и 12 починати лица

Нови 412 случаи на ковид-19 и 12 починати лица

Во последните 24 часа регистрирани се 412 нови случаи на ковид-19 од направени 3567 тестирања. Во текот на изминатите 24 часа починале 12 лица. Дополнително, според Регистерот на умрени лица со дијагноза ковид-19 од „Мој Термин“, пријавени се уште 8 починати лица, со датум на смрт од 1.9.2021 до 8.10.2021 година. Регистрирани се 4 починати лица од

ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ И 412 заразени од КОВИД-19

ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ И 412 заразени од КОВИД-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети

Нови 412 заразени и 20 починати од компликации од ковид-19

Нови 412 заразени и 20 починати од компликации од ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 3.567 тестирања, а регистрирани се 412 нови случаи на ковид-19: Скопје – 207, Куманово – 34, Велес -26, Битола – 18, Кочани – 16, Кичево – 15, Прилеп -14, Тетово, Гостивар и Кавадарци – по 10, Радовиш – 6, Штип и Свети Николе – по 5, Струмица, Крива Паланка, Кратово и Македонска

Вкупно 20 починати од ковид-19, од кои 8 од септември, уште 412 позитивни од 3.567 тестови

Вкупно 20 починати од ковид-19, од кои 8 од септември, уште 412 позитивни од 3.567 тестови

Изминативе 24 часа починаа 12 лица, а регистрирани се плус 8 болни кои починале од 1 септември до 8 октомври. Починатите 12 лица се 6 од Скопје (73г, 72г, 67г, 61г, 49, 46г), 2 Кочани (66г, 63г) и по едно починато лице од Прилеп (80г), Охрид (77г), Куманово (77г) и Велес (48г). Од пријавените лица сите се починати во болнички услови. Согласно Регистерот