притисни ентер »

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори
„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

Во име на „Македонија-Блокира„ причините за бојкот ги изнесоа Ристо Мијаковски од „Преродба“, Марјан Камиловски од Македонското конзервативно движење и Јанко Бачев од Единствена Македонија. Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев рече: -„Како што е познато „Македонија-Блокира„ месеци наназад протестираше против уставните измени и бришењето

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

Во име на „Македонија-Блокира„ причините за бојкот ги изнесоа Ристо Мијаковски од „Преродба“, Марјан Камиловски од Македонското конзервативно движење и Јанко Бачев од Единствена Македонија. -„Како што е познато „Македонија-Блокира„ месеци наназад протестираше против уставните измени и бришењето на се што е македонско, меѓутоа, како што гледаме марионетската