притисни ентер »

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината
Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Меѓународното жири одбра седум финалисти во изборот за најдобар автомобил на годината. Жирито одбра седум од вкупно 38 кандидати за престижната награда, а тоа се: Cupra Born, Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Peugeot 308, Renault Megane E-Tech и Škoda Enyaq. Интересен е фактот што само моделот на Peugeot нема електричен погон. Ова е сосема

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Меѓународното жири одбра седум финалисти во изборот за најдобар автомобил на годината. Жирито одбра седум од вкупно 38 кандидати за престижната награда, а тоа се: Cupra Born, Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Peugeot 308, Renault Megane E-Tech и Škoda Enyaq. Интересен е фактот што само моделот на Peugeot нема електричен погон. Ова е сосема

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината

Меѓународното жири одбра седум финалисти во изборот за најдобар автомобил на годината. Жирито одбра седум од вкупно 38 кандидати за престижната награда, а тоа се: Cupra Born, Ford Mustang Mach-E,… Текстот Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината е превземен од USB.mk . The post Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината appeared

Објавени седумте финалисти за Автомобил на годината

Објавени седумте финалисти за Автомобил на годината

Меѓународното жири одбра седум финалисти во изборот за најдобар автомобил на годината. Жирито одбра седум од вкупно 38 кандидати за престижната награда, а тоа се: Cupra Born, Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Peugeot 308, Renault Megane E-Tech и Škoda Enyaq. Интересен е фактот што само моделот на Peugeot нема електричен погон. Ова е сосема

Откриени седумте финалисти за Автомобил на годината

Откриени седумте финалисти за Автомобил на годината

Електричните автомобили доминираат на потесната листа за престижната награда Европски Автомобил на годината за 2022 година Борбата за титулата Европски Автомобил на годината полека се наближува кон својот крај, специјалното жири наскоро треба да ја донесе својата одлука, односно се влегува во последната фаза пред да се избере конечниот победник меѓу