притисни ентер »

Засадени 15 зимзелени дрвца во паркот во Хром
Засадени 15 зимзелени дрвца во паркот во Хром

Засадени 15 зимзелени дрвца во паркот во Хром

Во соработка со јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ во паркот во Хром засадени се 15 зимзелени дрвца. Како што информира градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски, истовремено е отстранет и дефектот за наводнување, со што полевањето сега ќе се врши навремено и постојано. -Нашата заложба за сочувување на зелени површини, како