притисни ентер »

Во Мали загинаа осум војници
Во Мали загинаа осум војници

Во Мали загинаа осум војници

– Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство во истиот регион загинаа 21 цивил. Во Мали од 2013 година распоредена е мировна мисија на Обединети нации. Од истата година Франција предводи

Во Мали загинаа осум војници

Во Мали загинаа осум војници

Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство во истиот регион загинаа 21 цивил. Во Мали од 2013 година распоредена е мировна мисија на Обединети нации. Од истата година Франција предводи воена

Во Мали загинаа осум војници

Во Мали загинаа осум војници

Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство во истиот регион загинаа 21 цивил. Во Мали од 2013 година распоредена е мировна мисија на Обединети нации. Од истата година Франција предводи воена

Загинаа осум војници во Мали

Загинаа осум војници во Мали

Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство во истиот регион загина 21 цивил. Во Мали од 2013 година распоредена е мировна мисија на Обединети нации. Од истата година Франција предводи воена

Во Мали загинаа осум војници

Во Мали загинаа осум војници

Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. Бомако, 15 февруари 2020 (МИА) – Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство

Во Мали загинаа осум војници

Во Мали загинаа осум војници

– Во вчерашниот напад извршен во централниот дел на Мали загинаа осум војници, соопшти армијата на социјалните мрежи. При нападот четири војници се повредени. Неколку часа претходно, во меѓуетничко насилство во истиот регион загинаа 21 цивил. Во Мали од 2013 година распоредена е мировна мисија на Обединети нации. Од истата година Франција предводи