притисни ентер »

Вечерва кога ќе легнете, ставете ја десната рака на градната коска, а левата на стомакот – еве зошто
Вечерва кога ќе легнете, ставете ја десната рака на градната коска, а левата на стомакот – еве зошто

Вечерва кога ќе легнете, ставете ја десната рака на градната коска, а левата на стомакот – еве зошто

Со тренирањето на дишењето можеме да влијаеме на нашата емоционална состојба и да го ублажиме стресот и паничните напади, е заклучокот на истражувачите од Центарот за емпатија и истражување на алтруизмот (CCARE) на Стенфорд. Со истражувањето биле опфатени луѓе кои тврделе дека одлично се чувствуваат и покрај фактот што секојдневно биле изложени на

Вечерва кога ќе легнете, ставете ја десната рака на градната коска, а левата на стомакот – еве зошто

Вечерва кога ќе легнете, ставете ја десната рака на градната коска, а левата на стомакот – еве зошто

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Со тренирањето на дишењето можеме да влијаеме на нашата емоционална состојба и да го ублажиме стресот и паничните напади, е заклучокот на истражувачите од Центарот за емпатија и истражување на алтруизмот (CCARE) на Стенфорд. Со истражувањето биле опфатени луѓе кои тврделе дека одлично се чувствуваат и покрај фактот