притисни ентер »

Зимава ќе биде долга за Турција
Зимава ќе биде долга за Турција

Зимава ќе биде долга за Турција

Во време кога турската лира е во историски пад, Турција мора да надмине бројни предизвици за целосно да закрепне од кризата. Во време кога турската лира е во историски пад, Турција мора да надмине бројни предизвици за целосно да закрепне од кризата. Измина речиси една година откако епидемијата на ковид-19 го погоди светот. И покрај тоа што многу влади

[Став] Зимава ќе биде долга за Турција

[Став] Зимава ќе биде долга за Турција

Извор: dailysabah.com Пишува: Каан Бајракошан Во време кога турската лира е во историски пад, Турција мора да надмине бројни предизвици за целосно да закрепне од кризата. Измина речиси една година откако епидемијата на КОВИД-19 го погоди светот. И покрај тоа што многу влади ги попуштија рестриктивните мерки во текот на летото, бројот на случаи и стапката