притисни ентер »

Најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет
Најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет

Најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет

Овојпат ќе ви ги откриеме најчестите женски лаги кои што ги изговараат во текот на сексуалниот однос. Експерт за секс Надиа Бокоди, споделила некои од најчестите лаги кои што жените ги изговараат пред мажите додека се во кревет. „Никогаш не сум сретнала жена која не лаже. Тоа не значи дека жените не се способни да ја зборуваат вистината“ – вели Надиа

Зошто жените не сакаат „нешто повеќе“?

Зошто жените не сакаат „нешто повеќе“?

Експертот за  сеkс Надја  Бокоди од Сиднеј откри "вознемирувачки", причина зошто жените не сакаат сеkс . Значи, дали се согласувате со нејзината анализа? Писателката и експерт за секс, која има повеќе од 59.000 следбеници на Инстаграм, ја коментираше нејзината кариера како колумнистка, како и сите коментари и навреди што ги доживеа откако се осмели

Ова се најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет…

Ова се најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет…

Овојпат ќе ви ги откриеме најчестите женски лаги кои што ги изговараат во текот на сексуалниот однос. Експерт за секс Надиа Бокоди, споделила некои од најчестите лаги кои што жените ги изговараат пред мажите додека се во кревет. „Никогаш не сум сретнала жена која не лаже. Тоа не значи дека жените не се способни да ја зборуваат вистината“ – вели Надиа

Вашата омилена боја покажува колку си одговарате со партнерот во кревет

Вашата омилена боја покажува колку си одговарате со партнерот во кревет

Вашата омилена боја може многу лесно да покаже каков вид либидо имате и колку сте компатибилни со партнерот кога станува збор за сексот. Кафеава Луѓето чија омилена боја е кафеавата се вистинско „богатство“ за своите партнери. Нивните чувства се длабоки, тие се топли и многу емотивни и чувствителни на туѓите потреби. Бидејќи се многу сензуални, со

Не секое неверство е исто: Постојат 6 вида на измама

Не секое неверство е исто: Постојат 6 вида на измама

Според бројни истражувања, измамата е една од најчестите причини за прекинување на една врска. Иако голем број парови успеваат да го надминат овој вид на препрека, факт е дека не секоја афера е иста, и дека на некои им е многу потешко да простат. Според извештаите на медиумите, според експертите од Институтот „Infidelity Recovery“, ова се видовите

Ова се најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет...

Ова се најчестите лаги кои жените им ги кажуваат на своите партнери во кревет...

Овојпат ќе ви ги откриеме најчестите женски лаги кои што ги изговараат во текот на сексуалниот однос. Експерт за секс Надиа Бокоди, споделила некои од најчестите лаги кои што жените ги изговараат пред мажите додека се во кревет. „Никогаш не сум сретнала жена која не лаже. Тоа не значи дека жените не се способни да ја зборуваат вистината“ - вели Надиа

Проценете го неговиот карактер според омилената секс-поза

Проценете го неговиот карактер според омилената секс-поза

Говорот на телото во текот на сексот е многу важен и може да открие детали за карактерот на вашиот партнер. Според многу нешта може да оцениме каков е некој, но интересно е што истражувачите дошле до одредени правилности кои можат да им помогнат на жените да проценат каков е навистина нивниот партнер. Омилените пози можат целосно да ги разоткријат