притисни ентер »

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно за време на викендот го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно за време на викендот го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно изминатиов викенд го искористиле 636 возила, пресметано според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари. Паркирањето е бесплатно за хендикепираните

Паркингот на Водно за време на викендот го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно за време на викендот го искористиле 636 возила

Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари. Паркирањето е бесплатно за хендикепираните лица, како и за туристичките автобуси, а паркирањето во зеленило се санкционира. Претходниот викенд паркингот, според СМС пораките, бил

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Викендов паркингот на Водно го користеле 636 возила

Викендов паркингот на Водно го користеле 636 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно го искористиле 636 возила

Паркингот на Водно го искористиле 636 возила

Според бројот на испратени СМС пораки, паркингот на Водно во текот на  викендов го искористиле 636. Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно, како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно. Паркирањето

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возилa

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 636 возилa

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање