притисни ентер »

Бојата на 2020: Кралска или воздржана, таа е, класичната сина
Бојата на 2020: Кралска или воздржана, таа е, класичната сина

Бојата на 2020: Кралска или воздржана, таа е, класичната сина

Институтот за бои Пантон откри дека 2020 година ќе ја одбележи класичната сина боја. Станува збор за вонвременска нијанса која е елегантна во својата едноставност. Потсетува на бојата на небото на зајдисонце, а поседува уверлив квалитет и навестување на сигурност. Таа ја поттикнува нашата желба за доверливи и сигурни темели на кои се градат сите здрави

Класична и префинета: Оваа боја ќе владее со модниот свет во 2020 година!

Класична и префинета: Оваа боја ќе владее со модниот свет во 2020 година!

Pantone – институтот за боја ја прогласи за боја која во 2020 година ќе владее во дизајните, ентериерот и мода. Институтот најавува дека во 2020 година ќе владее класичната сина боја која е елегантна во својата едноставност и претставува уникатен класик. Сината боја зрачи со смиреност и самодоверба. Идеална е како за модните парчиња така и за ентериерот,

Тренди маникир во кралско сина боја

Тренди маникир во кралско сина боја

Идеи за маникир за новогодишната ноќ Сината е прекрасна боја. Тоа е и неутрална, одговара на многу други бои и стилови, но е и извонредна. Аристократијата и елеганцијата потекнуваа од длабоката сина боја. Затоа, можете успешно да го вклучите во вашиот маникир, како дел од целокупната визија. Оваа боја ќе биде бојата на 2020 година, кралско сината боја

Боја која ќе ја одбележи 2020 година: Кралска нијанса која внесува сигурност во животот

Боја која ќе ја одбележи 2020 година: Кралска нијанса која внесува сигурност во животот

Институтот за бои „Pantone“ откри дека 2020 година ќе биде во знакот на класично сината боја. Станува збор за безвременска нијана (Classic Blue 19-4052) која е елегантна во својата едноставност. loading... Наликува на бојата на небото при самрак, и има убедлив квалитет и навестување за сигурност. View this post on Instagram Introducing the Pantone

Празнични украси и декорации во бојата која ќе ја одбележи 2020-та година

Празнични украси и декорации во бојата која ќе ја одбележи 2020-та година

Институтот за бои Pantone ја прогласи класичната сина за боја на наредната 2020-та година , па очекуваме сините празнични декорации да преовладуваат периодов. Ако сакате да ја дочекате 2020-та година во бојата која ја опишаа како безвременска, трајна, елегантна и смирена, имаме неколку идеи како да го изведете тоа. 20 идеи како да украсите во бојата

Класично сина: Бојата што ќе ја обележи 2020 година

Класично сина: Бојата што ќе ја обележи 2020 година

Стручните лица од областа на уредувањето откриваат дека 2020 година ќе биде во знакот на сината боја. Станува збор за евергрин нијансата – класично сино која е елегантна во својата едноставност. Потсетува на бојата на небото во самрак, има добар квалитет, а оваа нијанса е и безбедна опција. Ја потенцира вашата желба за сигурна основа врз која се градат

Институтот Pantone објави која боја ќе ја одбележи 2020-та

Институтот Pantone објави која боја ќе ја одбележи 2020-та

Во овие непријатни времиња, како што се приближуваме кон новата деценија, од центарот за истражувања и информации за бојата Pantone Color Institute истакнуваат дека време е за смирерност и таму се убедени дека „класичната сина“ (Classic Blue) ќе биде боја на годината за 2020 година. Бојата е сидро што нуди стабилност, постојаност и поврзаност, вели

Pantone ја избра класично сината боја за 2020-та

Pantone ја избра класично сината боја за 2020-та

Следната година, се чини, ќе гледаме многу сина боја, со оглед на тоа што Pantone ја избраа класичната сина за боја на 2020 година. Се работи за нијансата која потсетува на самрак. Според Лори Пресмен, кој е извршен директор во Pantone Color Institute, ова е боја која најавува што ќе се случи следно, што носи иднината кога ќе зајде сонцето и ќе настапат

Класично сина – ова е бојата на годината за 2020

Класично сина – ова е бојата на годината за 2020

Следната година, се чини, ќе гледаме многу сина боја, со оглед на тоа што Pantone ја избраа класичната сина за боја на 2020 година. Се работи за нијансата која потсетува на самрак. Според Лори Пресмен, кој е извршен директор во Pantone Color Institute, ова е боја која најавува што ќе се случи следно, што носи иднината кога ќе зајде сонцето и ќе настапат

Pantone ја избраа бојата на годината за 2020

Pantone ја избраа бојата на годината за 2020

Следната година, се чини, ќе гледаме многу сина боја, со оглед на тоа што Pantone ја избраа класичната сина за боја на 2020 година. Се работи за нијансата која потсетува на самрак. Според Лори Пресмен, кој е извршен директор во Pantone Color Institute, ова е боја која најавува што ќе се случи следно, што носи иднината кога ќе зајде сонцето и ќе настапат