притисни ентер »

Натура слатка пченица во чаша
Натура слатка пченица во чаша

Натура слатка пченица во чаша

Како се велигденските пости во тек еве еден предлог десерт кој не ретко го приготвуваме дома ,ама сега во ново и малку поинтересно издание. Подготовка 1. Пченицата ја вариме па и додаваме кафеав шеќер по вкус. Ако има вишок вода во неа ја истураме. 2. Додаваме ванила екстракт и таан. 3. Распоредуваме најпрво пченица па од Натура муслите, ред пченица,