притисни ентер »

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот
СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите

Европа пред ПРЕСВРТ ВО БОРБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

Европа пред ПРЕСВРТ ВО БОРБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

Европа е соочена со пресвртна точка во борбата против новиот коронавирус поради зголемениот број на заразени лица, почетокот на учебната година и доаѓањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација (СЗО) за итни ситуации, Мајкл Рајан. Време е да се запре „ловот на фатаморгана“ и да се донесат тешки одлуки со цел да се заштитат

Европа пред ПРЕСВРТ ВО БОРБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

Европа пред ПРЕСВРТ ВО БОРБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

Европа е соочена со пресвртна точка во борбата против новиот коронавирус поради зголемениот број на заразени лица, почетокот на учебната година и доаѓањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација (СЗО) за итни ситуации, Мајкл Рајан. Време е да се запре „ловот на фатаморгана“ и да се донесат тешки одлуки со цел да се заштитат

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите

Мајкл Рајан: Европа пред пресврт во борбата со Ковид-19

Мајкл Рајан: Европа пред пресврт во борбата со Ковид-19

Европа е соочена со пресвртна точка во борбата против новиот коронавирус поради зголемениот број на заразени лица, почетокот на учебната година и доаѓањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација (СЗО) за итни ситуации, Мајкл Рајан. – Време е да се запре „ловот на фатаморгана“ и да се донесат тешки одлуки со цел да се

СЗО: Европа во пресвртна точка со короната!

СЗО: Европа во пресвртна точка со короната!

Европа е во пресвртна точка во борбата против вирусот корона поради зголемувањето на бројот на заболени лица, почетокот на учебната година и доаѓањето на есента, предупреди денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО) за итни ситуации, Мајкл Рајан. Време е да се запре „ловот за фатаморгана“ и да се донесат тешки одлуки со цел да се

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

СЗО: Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот

Европа е на пресвртница во борбата со коронавирусот поради порастот на бројот на заболени, почетокот на школската година и пристигнувањето на есента, предупреди директорот на Светската здравствена организација за вонредни ситуации, Мајкл Рајан. „Време е да го прекинеме ‘ловот на фатаморгана’ и да донесеме тешки одлуки за да ги заштитиме најранливите