притисни ентер »

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење
Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

– Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го овјави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде

На власт е 43 години: Претседателот на Екваторијална Гвинеја доби нов мандат

На власт е 43 години: Претседателот на Екваторијална Гвинеја доби нов мандат

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го објави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде на

НА ВЛАСТ Е 43 ГОДИНИ: Претседателот на Екваторијална Гвинеја доби нов мандат

НА ВЛАСТ Е 43 ГОДИНИ: Претседателот на Екваторијална Гвинеја доби нов мандат

НА ВЛАСТ Е 43 ГОДИНИ: Претседателот на Екваторијална Гвинеја доби нов мандат Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го објави тоа на Твитер. Засега западни медиуми

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го овјави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде на

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го овјави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде на

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го овјави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде на

Дали знаете каде се наоѓа Екваторијална Гвинеја? Има претседател е половина век на власт

Дали знаете каде се наоѓа Екваторијална Гвинеја? Има претседател е половина век на власт

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го објави тоа на Твитер. Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата ќе му даде на

Владее од 1979 година и нема намера да се повлече: Претседателот со најдолг стаж во светот повторно избран

Владее од 1979 година и нема намера да се повлече: Претседателот со најдолг стаж во светот повторно избран

Владее од 1979 година и нема намера да се повлече: Претседателот со најдолг стаж во светот повторно избран Б.Б. Пред 5 минути Претседателот на Екваторијална Гвинеја/ Фото миа.мк Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите на изборите одржани на 20 ноември. Неговиот син и потпретседател на земјата, Теодоро Нгуема Обианг Манге, го овјави тоа на Твитер. Advertisements Засега западни медиуми не можат да потврдат дали тоа тврдење е веродостојно. Победата