притисни ентер »

Брзото одење може да го продолжи животот
Брзото одење може да го продолжи животот

Брзото одење може да го продолжи животот

Очекуваниот животен век е поголем ако едно лице оди побрзо, без разлика дали е слаб или дебел, откриле британските научници. „Резултатите ни ја покажуваат релативната важност на добра физичка форма за очекуваното траење на животот во споредба со тежината“, изјави Том Јејтс од тимот. Научниците работеле со податоци од повеќе од 470.000 луѓе од британската

Брзото одење може да го продолжи животот

Брзото одење може да го продолжи животот

Очекуваниот животен век е поголем ако едно лице оди побрзо, без разлика дали е слаб или дебел, откриле британските научници. „Резултатите ни ја покажуваат релативната важност на добра физичка форма за очекуваното траење на животот во споредба со тежината“, изјави Том Јејтс од тимот. Научниците работеле со податоци од повеќе од 470.000 луѓе од британската

Брзото одење може да го продолжи животот

Брзото одење може да го продолжи животот

Очекуваниот животен век е поголем ако едно лице оди побрзо, без разлика дали е слаб или дебел, откриле британските научници. „Резултатите ни ја покажуваат релативната важност на добра физичка форма за очекуваното траење на животот во споредба со тежината“, изјави Том Јејтс од тимот. Научниците работеле со податоци од повеќе од 470.000 луѓе од британската