притисни ентер »

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња
ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња

Триесет и седум годишна жена родила десет бебиња, а со тоа постави и светски рекорд, подобрувајќи го претходниот на Халима Сисе од Мароко која родила девет деца во една бременост, пренесува „BBC“. View this post on Instagram A post shared by Baby By Lulu & Ju (@babybyluluetju) Жосиаме Ситол станала мајка на седум момчиња и три девојчиња кои се родени

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња

Триесет и седум годишна жена родила десет бебиња, а со тоа постави и светски рекорд, подобрувајќи го претходниот на Халима Сисе од Мароко која родила девет деца во една бременост, пренесува „BBC“. View this post on Instagram A post shared by Baby By Lulu & Ju (@babybyluluetju) Жосиаме Ситол станала мајка на седум момчиња и три девојчиња кои се родени

ЖЕНА родила 10 близнаци: Во шок сум и не сакам да зборувам!

ЖЕНА родила 10 близнаци: Во шок сум и не сакам да зборувам!

37 годишна жена од Јужна Африка родила дури 10 бебиња близнаци со царски рез, објави Би-Би-Си. Госијаме Тамара Ситол и нејзиниот сопруг биле целосно шокирани кога на снимката од ултразвукот виделе осум бебиња. Но по породувањето изненадувањето било уште поголемо, односно побројно. Иако очекувале 8, Тамара родила 10 бебиња. -Добивме 7 момчиња и три

ЖЕНА родила 10 близнаци: Во шок сум и не сакам да зборувам!

ЖЕНА родила 10 близнаци: Во шок сум и не сакам да зборувам!

37 годишна жена од Јужна Африка родила дури 10 бебиња близнаци со царски рез, објави Би-Би-Си. Госијаме Тамара Ситол и нејзиниот сопруг биле целосно шокирани кога на снимката од ултразвукот виделе осум бебиња. Но по породувањето изненадувањето било уште поголемо, односно побројно. Иако очекувале 8, Тамара родила 10 бебиња. -Добивме 7 момчиња и три

Нов светски рекорд - 37 годишна жена роди 10 бебиња

Нов светски рекорд - 37 годишна жена роди 10 бебиња

37-годишна жена родила десет бебиња и постави светски рекорд, подобрувајќи го претходниот на Халима Сисе која роди девет деца во Мароко во мај. Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња кои се родени во болница во главниот град на Јужна Африка – Преторија. Таа се породила со царски рез, според локалните медиуми, информирани од нејзиниот

Светски рекорд: 37-годишна жена роди 10 бебиња

Светски рекорд: 37-годишна жена роди 10 бебиња

37-годишна жена родила десет бебиња и постави светски рекорд, подобрувајќи го претходниот на Халима Сисе која роди девет деца во Мароко во мај. Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња кои се родени во болница во главниот град на Јужна Африка – Преторија. Таа се породила со царски рез, според локалните медиуми, информирани од нејзиниот

Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Госијаме Тамара Ситол (37) роди десет бебиња, зачнати по природен пат. Таа веќе има шестгодишни близнаци со сопругот Тебохо Цотеци. Кога останала бремена, лекарите ѝ кажале дека носи шест бебиња, потоа потврдиле дека се осум, но сите биле изненадени кога таа родила десет деца. „Се родија седум момчиња и три девојчиња“, рекол Цотеци за „Преторија њуз“

Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Госијаме Тамара Ситол (37) роди десет бебиња, зачнати по природен пат. Таа веќе има шестгодишни близнаци со сопругот Тебохо Цотеци. Кога останала бремена, лекарите ѝ кажале дека носи шест бебиња, потоа потврдиле дека се осум, но сите биле изненадени кога таа родила десет деца. „Се родија седум момчиња и три девојчиња“, рекол Цотеци за „Преторија …

КАКО Е МОЖНО?! Јужноафриканка родила 10 бебиња одеднаш!

КАКО Е МОЖНО?! Јужноафриканка родила 10 бебиња одеднаш!

Една жена од Јужна Африка родила не помалку од десет бебиња. Тоа може да биде нов светски рекорд. Сопругот на Госијама, Тамара Ситола изјави дека биле изненадени од уште две бебиња бидејќи претходно на ултразвук виделе само осум од нив. “Седум момчиња и три девојчиња. Среќен сум. Емотивен сум. Не можам да зборувам многу”, изјави сопругот Тебохо Котечи

Исчезнаа мајката и десетте бебеиња: Полицијата на нозе, сите ја бараат Тамара

Исчезнаа мајката и десетте бебеиња: Полицијата на нозе, сите ја бараат Тамара

Госијаме Тамара Ситол и нејзиниот сопруг биле целосно шокирани откако ултразвукот забележал осум бебиња, а по породувањето изненадувањето било уште поголемо бидејќи тие всушност добиле десет. - Добивме седум момчиња и три девојчиња, среќен сум, емотивен, не можам многу да зборувам - рекол гордиот татко. Госијаме порано родила близнаци, кои сега имаат