притисни ентер »

Децата единци имаат 7 пати поголем ризик од прекумерна телесна тежина
Децата единци имаат 7 пати поголем ризик од прекумерна телесна тежина

Децата единци имаат 7 пати поголем ризик од прекумерна телесна тежина

Дебелината е се поголем здравствен проблем во светот, а особено ризична група се децата. Се разбира, за нивната правилна исхрана најодговорни се родителите, а се чини дека токму тие се главните виновници затоа што децата единци имаат поголем ризик од прекумерна тежина. Овие заклучоци се резултатот на едно истражување објавено во магазинот Journal of

Виновни се родителите: Децата-единци се склони кон дебелеење

Виновни се родителите: Децата-единци се склони кон дебелеење

Дебелината е се поголем здравствен проблем во светот, а особено ризична група се децата. Се разбира, за нивната правилна исхрана најодговорни се родителите, а се чини дека токму тие се главните виновници затоа што децата единци имаат поголем ризик од прекумерна тежина. Овие заклучоци се резултатот на едно истражување објавено во магазинот Journal of

Децата единци имаат се склони кон дебелеење

Децата единци имаат се склони кон дебелеење

Дебелината е се поголем здравствен проблем во светот, а особено ризична група се децата. Се разбира, за нивната правилна исхрана најодговорни се родителите, а се чини дека токму тие се главните виновници затоа што децата единци имаат поголем ризик од прекумерна тежина. Овие заклучоци се резултатот на едно истражување објавено во магазинот Journal of