притисни ентер »

Запленети 115 парчиња опрема за скијање на Табановце, се обидел нелегално да ги внесе во државава
Запленети 115 парчиња опрема за скијање на Табановце, се обидел нелегално да ги внесе во државава

Запленети 115 парчиња опрема за скијање на Табановце, се обидел нелегално да ги внесе во државава

Царинските службеници на граничниот премин Табановце, минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од речиси 243 илјади денари за која е избегнато плаќање царински увозни давачки од 53 илјади денари. Опремата била пронајдена при преглед на патничко возило со македонски таблички откако возачот кој

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

Царинските службеници на влез на граничниот премин Табановце минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари. Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски регистарски таблички

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце, велат од Царинска управа

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце, велат од Царинска управа

Царинските службеници на влез на граничниот премин Табановце минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари. Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски регистарски таблички

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на Табановце

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на Табановце

фото: Царинска управа На влез на граничниот премин Табановце минатата недела е спречен обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари, соопштија денеска од Царинската управа. – Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце, велат од Царинска управа

Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце, велат од Царинска управа

Царинските службеници на влез на граничниот премин Табановце минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари. Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски регистарски таблички

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

На влез на граничниот премин Табановце минатата недела е спречен обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари, соопштија денеска од Царинската управа. - Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

На влез на граничниот премин Табановце минатата недела е спречен обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари, соопштија денеска од Царинската управа. - Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

Спречен обид за шверц на 115 парчиња опрема за скијање на ГП Табановце

На влез на граничниот премин Табановце минатата недела е спречен обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари, соопштија денеска од Царинската управа. - Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски

Запленети скии на Табановце

Запленети скии на Табановце

Добивај вести на Viber Царинската управа извести дека е спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање на граничниот премин Табановце. „Царинските службеници на влез на граничниот премин Табановце минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која

Царинска управа: Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање

Царинска управа: Спречен обид за нелегално внесување на 115 парчиња опрема за скијање

Царинските службеници на влез на граничниот премин Табановце минатата недела спречија обид за нелегално внесување на разновидна опрема за скијање во вредност од околу 243 илјади денари, за која е избегнато плаќање на царински увозни давачки од 53 илјади денари. Стоката е пронајдена при детален преглед на патничко возило со македонски регистарски таблички