притисни ентер »

ПОДМЛАДЕН И ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН: Светска премиера на новиот Opel Frontera
ПОДМЛАДЕН И ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН: Светска премиера на новиот Opel Frontera

ПОДМЛАДЕН И ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН: Светска премиера на новиот Opel Frontera

Во Истанбул, извршниот директор на Opel, Флоријан Хуетл, заедно со Марк Адамс, потпретседател Дизајн и Тобијас А. Губиц, виш потпретседател ја претставија новата Opel Frontera пред меѓународната публика и бројните новинари. Во исто време, учесниците добија перспектива за високо конкурентните цени на влезно ниво. Целосно новиот SUV на Opel со пет седишта

Светска премиера на новата Opel Frontera: целосно електричен SUV на Opel

Светска премиера на новата Opel Frontera: целосно електричен SUV на Opel

Новиот целосно електричен SUV на Opel, моделот Frontera, ја доживеа својата светска премиера пред јавноста во Истанбул Пред неколку недели, Opel ги објави првите слики од новата Frontera. Нов компактен SUV за љубителите на патувањата во природа и за семејствата ја доживеа својата светска премиера. Во Истанбул, Извршниот директор на Opel, Флориан Хуетл,

ПРЕМИЕРА: Новата Opel Frontera доаѓа со електричен и хибриден погон!

ПРЕМИЕРА: Новата Opel Frontera доаѓа со електричен и хибриден погон!

Opel неодамна ги објави првите детали за Frontera, но денес на официјалната премиера откри дека ќе доаѓа во конфигурација со 5 или 7 седишта и ќе може да се добие со електричен или хибриден погон. Opel пред неколку седмици веќе ни ги покажа првите фотографии од новата Frontera , но денес ги имаме сите детали. Новата Opel Frontera доаѓа со интересна

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА НОВАТА OPEL FRONTERA Целосно електричен SUV на Opel

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА НОВАТА OPEL FRONTERA Целосно електричен SUV на Opel

Руселсхајм/Истанбул. Пред неколку недели, Опел ги објави првите слики од новата Frontera. Пространиот, удобен, нов компактен SUV за љубителите на патувањата во природа и за семејствата ја доживеа својата светска премиера. Во Истанбул, извршниот директор на Опел, Флориан Хуетл, заедно со Марк Адамс, потпретседател за дизајн и Tobias A. Gubitz, потпретседател