притисни ентер »

Вредноста на Биткоинот се спушти под 6.500 долари

Вредноста на Биткоинот се спушти под 6.500 долари

Цената на биткоинот го достигна минимумот, бидејќи оваа криптовалута падна за 400 долари во последните неколку часа. Биткоинот моментално вреди помалку од 6.500 долари. Ценовниот колапс на биткоинот доаѓа како последица на хакерски напад во текот на оваа недела, што резултираше со огромна продажба и се совпадна со новото истражување кое сугерира дека

Најголем пад на биткоин досега

Најголем пад на биткоин досега

Њујорк, 13 јуни 2018 (МИА) - Цената на биткоинот го достигна минимумот, бидејќи оваа криптовалута падна за 400 долари во последните неколку часа. Биткоинот моментално вреди помалку од 6.500 долари. Ценовниот колапс на биткоинот доаѓа како последица на хакерски напад во текот на оваа недела, што резултираше со огромна продажба и се совпадна со новото

Биткоинот достигна минимална вредност

Биткоинот достигна минимална вредност

Цената на биткоинот го достигна минимумот, бидејќи оваа криптовалута падна за 400 долари во последните неколку часа. Биткоинот моментално вреди помалку од 6.500 долари. Ценовниот колапс на биткоинот доаѓа како последица на хакерски напад во текот на оваа недела, што резултираше со огромна продажба и се совпадна со новото истражување кое сугерира дека

Биткоинот достигна минимална вредност

Биткоинот достигна минимална вредност

Цената на биткоинот го достигна минимумот, бидејќи оваа криптовалута падна за 400 долари во последните неколку часа. Биткоинот моментално вреди помалку од 6.500 долари. Ценовниот колапс на биткоинот доаѓа како последица на хакерски напад во текот на оваа недела, што резултираше со огромна продажба и се совпадна со новото истражување кое сугерира дека

Голем пад на цената на Биткоинот по кражбата на криптовалути

Голем пад на цената на Биткоинот по кражбата на криптовалути

Не е ретка појава менувачниците на криптовалути да бидат хакирани, а загубите често се мерат во десетици милиони долари. Секогаш кога ќе се случи нешто слично, цената на Биткоин остварува вртоглав пад. Токму тоа се случило откако менувачницата од Јужна Кореја “Coinrail”, потврди дека е хакирана и дека хакерите украле токени и алткоини во вредност од

Менувачница за криптовалути од Јужна Кореја “Coinrail” е хакирана

Менувачница за криптовалути од Јужна Кореја “Coinrail” е хакирана

Не е ретка појава менувачниците на криптовалути да бидат хакирани, а загубите често се мерат во десетици милиони долари. Секогаш кога ќе се случи нешто слично, цената на Биткоин остварува вртоглав пад. Токму тоа се случило откако менувачницата од Јужна Кореја “Coinrail”, потврди дека е хакирана и дека хакерите украле токени и алткоини во вредност од

Биткоинот падна по кражбата на криптовалути во вредност од 40 милиони долари

Биткоинот падна по кражбата на криптовалути во вредност од 40 милиони долари

Не е ретка појава менувачниците на криптовалути да бидат хакирани, а загубите често се мерат во десетици милиони долари. Секогаш кога ќе се случи нешто слично, цената на Биткоин остварува вртоглав пад. Токму тоа се случило откако менувачницата од Јужна Кореја “Coinrail”, потврди дека е хакирана и дека хакерите украле токени и алткоини во вредност од

Криптовалутите изгубија 42 милијарди долари од пазарната вредност во текот на викендот

Криптовалутите изгубија 42 милијарди долари од пазарната вредност во текот на викендот

Распродажбата на криптовалутите во 2018-та година продолжува, а само минатиот викенд тие изгубија 42 милијарди долари од пазарната вредност. Ова, за возврат ја зголеми уште повеќе депресијацијата на биткоинот, а само од почетокот на годината монетарната единица изгубила над 50% од својата вредност. Според некои аналитичари, падот од крајот на минатата

Биткоинот е во пад поради кражба на криптовалути во вредност од 40 милиони долари

Биткоинот е во пад поради кражба на криптовалути во вредност од 40 милиони долари

Воопшто не е ретка појава менувачница на криптовалути да се хакира, а загубите да се мерат во десетици милиони долари. Секогаш кога ќе се случи нешто слично, најмногу се одразува врз цената на Биткоинот. Ова е токму она што се случи по Coinrail. Канцеларијата за размена на криптовалути во Јужна Кореја, потврди дека е хакирана и дека хакерите украле