притисни ентер »

Цеца пред 28 години: Поинаква шминка, без пластични операции и сосема различен моден стил
Цеца пред 28 години: Поинаква шминка, без пластични операции и сосема различен моден стил

Цеца пред 28 години: Поинаква шминка, без пластични операции и сосема различен моден стил

Цеца Ражантовиќ на нејзината официјална страна на Фејсбук споделила фотографија од 1991 година. Пејачката на оваа фотографија е потполно поинаква и воопшто не наликува на Цеца каква што е денес. Освен поинаквиот моден стил, шминка и фризура, пејачката на оваа фотографија има и значително помалку естетски корекции. Погледнете и уверете се и самите: