притисни ентер »

Започна садење на 200 ореви во Карпош
Започна садење на 200 ореви во Карпош

Започна садење на 200 ореви во Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви, во сите населби низ општина Карпош. Комуналните служби садат во близина на Кејот на Вардар, во Карпош 4 (долж улица „Желево“), Козле (кај „Јуриј Гагарин“), на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“ во Тафталиџе 2. Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев во изјава за медиумите

Почна засадувањето на 200 ореви во општина Карпош

Почна засадувањето на 200 ореви во општина Карпош

Почна пролетната акција за засадување на 200 ореви во сите населби низ општина Карпош. Од Општината информираат дека комуналните служби садат во близина на кејот на Вардар, во Карпош 4, долж улица „Желево“, Козле кај „Јуриј Гагарин“, на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“, во Тафталиџе 2. Градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев

Се садат 200 ореви во Карпош

Се садат 200 ореви во Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви, во сите населби низ општина Карпош. Комуналните служби садат во близина на Кејот на Вардар, во Карпош 4 (долж улица „Желево“), Козле (кај „Јуриј Гагарин“), на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“ во Тафталиџе 2. Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев во изјава за медиумите

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви во Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви во Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви, во сите населби низ општина Карпош. Комуналните служби садат во близина на Кејот на Вардар, во Карпош 4 (долж улица „Желево“), Козле (кај „Јуриј Гагарин“), на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“ во Тафталиџе 2. – Можам да најавам дека оваа година ќе засадиме и 150 други, висококвалитетни

Започна садењето на 200 ореви во Карпош

Започна садењето на 200 ореви во Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви, во сите населби низ општина Карпош. Комуналните служби садат во близина на Кејот на Вардар, во Карпош 4 (долж улица „Желево“), Козле (кај „Јуриј Гагарин“), на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“ во Тафталиџе 2. Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев во изјава за медиумите

Се засадуваат 200 ореви низ Карпош

Се засадуваат 200 ореви низ Карпош

Започна пролетната акција за засадување на 200 ореви, во сите населби низ општина Карпош. Комуналните служби садат во близина на Кејот на Вардар, во Карпош 4 (долж улица „Желево“), Козле (кај „Јуриј Гагарин“), на плоштадот „Делфина“ во Влае 2 и на улицата „Женевска“ во Тафталиџе 2. Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев во изјава за медиумите