притисни ентер »

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Ајде слушај калеш бре, Анѓо“ – „а капела“ изведба на Зарина Првасевда
СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Ајде слушај калеш бре, Анѓо“ – „а капела“ изведба на Зарина Првасевда

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Ајде слушај калеш бре, Анѓо“ – „а капела“ изведба на Зарина Првасевда

Share Tweet Share Share Email Comments Видео кое е производ на првата соработка на пејачката Евгенија Здравевска позната под нејзиното уметничко име Зарина Првасевда со филмските режисери Светислав Подлешанов и Кирил Каракаш.  Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Тест за интелигенција на плавуши

Виц: Тест за интелигенција на плавуши

Share Tweet Share Share Email Comments Се собрале луѓе да видат каква е интелегенцијата на плавушите. Собрале на едно тестиранње околу 100 плавуши. Ги прашувале којa е спремна да одговара нелолку прашања. Се пријавила една, а другите седеле како публика. Почнале да ја прашуваат 2+2 таа вика 5 публика плавуши викаат дајте ѝ уште една шанса. Добро .Второ

Виц: Шверц на животни

Виц: Шверц на животни

Share Tweet Share Share Email Comments Двајца сопружници решиле да шверцуваат животни преку граница. Мажот ѝ вели на жената: – Стави ги двете мали желки во прслукот, а творот во гаќите. – А смрдеата? – Прашува жената. – Ако умре, умре, е*и му мајката! Advertisements Share Tweet Share Share Email