притисни ентер »

Славна пејачка тешко го поднесува карантинот – се испијанила и се ишишала
Славна пејачка тешко го поднесува карантинот – се испијанила и се ишишала

Славна пејачка тешко го поднесува карантинот – се испијанила и се ишишала

Во видеото кое што таа го објави на социјалната мрежа, ја покажа својата нова фризура, која самата ја направила пијана, и призна дека за време на изолацијата, пиењето „го претворила во спорт“. „Кога пијам, ми доаѓаат одлични идеи“, започнува пејачката и продолжи: „Така синоќа ми падна на памет самата да си ја ишишам косата “. Пинк  ја покажа својата

Популарната пејачка се опила во самоизолација, па не ѝ било срам да го сподели ова видео со своите фанови...

Популарната пејачка се опила во самоизолација, па не ѝ било срам да го сподели ова видео со своите фанови...

Како и многубројни светски и домашни ѕвезди, пејачката се наоѓа во самоизолација па открила со што се забавува во овој период. Популарната пејачка Пинк поради пандемијата на коронавирусот се наоѓа во својот дом, а признава дека ѝ е здодевно. Сепак таа здодевноста решила да ја замени со чашка алкохол, но очигледно дека се напила малку повеќе... На Инстаграм

Пијана Пинк сама си ја скрати косата

Пијана Пинк сама си ја скрати косата

Поп-пејачката Пинк на своите следбеници на Инстаграм им се пофали со новата фризура, која сама си ја направила додека била пијана. Во видеото што го објави на инстаграм-профилот, пејачката кажа дека за време на изолацијата, пиењето  и станало секојдневие. Кога пијам, ми доаѓаат одлични идеи“, вели Пинк и додава  „Така синоќа ми падна напамет дека би

Пијана Пинк сама си ја скрати косата

Пијана Пинк сама си ја скрати косата

Поп-пејачката Пинк на своите следбеници на Инстаграм им се пофали со новата фризура, која сама си ја направила додека била пијана. Во видеото што го објави на инстаграм-профилот, пејачката кажа дека за време на изолацијата, пиењето  ѝ станало секојдневие. „Кога пијам, ми доаѓаат одлични идеи“, вели Пинк и додава  „Така синоќа ми падна напамет дека

Пинк ги покажа резултатите од самопотстрижување во пијана состојба

Пинк ги покажа резултатите од самопотстрижување во пијана состојба

Поп-пејачката Пинк на своите следбеници на Инстаграм им се „пофали“ со новата фризура, за која самата е виновник. Во видеото што го објави на инстаграм-профилот, пејачката ја покажа својата нова фризура, која самата ја направила во алкохолизирана состојба, и признала дека за време на изолацијата, пиењето „и’ станало спорт“. Кога пијам, ми доаѓаат одлични

Познатата пејачка се напи, па ја потстрижи косата: Резултатот е онаков каков што очекувавте

Познатата пејачка се напи, па ја потстрижи косата: Резултатот е онаков каков што очекувавте

Дека на никому не му е лесно за време на пандемијата од коронавирусот, на својот Инстаграм потврди и познатата пејачка Пинк. Во видеото кое го сподели во живо со своите следачи, ја прикажа својата нова фризура која ја направила сама, во алкохолизирана состојба, а признала дека за време на изолацијата пиењето го претворила во спорт. „Кога пијам, ми

Пинк под дејство на алкохол ја потстрижи косата

Пинк под дејство на алкохол ја потстрижи косата

Дека на никому не му е лесно за време на пандемијата од коронавирусот, на својот Инстаграм потврди и познатата пејачка Пинк. Во видеото кое го сподели во живо со своите следачи, ја прикажа својата нова фризура која ја направила сама, во алкохолизирана состојба, а признала дека за време на изолацијата пиењето го претворила во спорт. „Кога пијам, ми