притисни ентер »

Стил на денот: Најпосакуваното здолниште оваа сезона
Стил на денот: Најпосакуваното здолниште оваа сезона

Стил на денот: Најпосакуваното здолниште оваа сезона

Што да се каже за леопард принтот? Ама баш ништо. Ова е тренд кој трае, но сега ви го претставуваме во еден поделикатен дизајн. Дефинитивно едно од парчињата кои ја одбележуваат сезоната е леопард принт миди здолништето. Буквално ќе го видите насекаде. Во излог, на влијателни луѓе, по улица. Славните личности, вашите пријателки, вашите непријателки,