притисни ентер »

Искрен совет на еден татко до својата ќерка: „Ќерко, најди некој кој би го дал и срцето за тебе!“
Искрен совет на еден татко до својата ќерка: „Ќерко, најди некој кој би го дал и срцето за тебе!“

Искрен совет на еден татко до својата ќерка: „Ќерко, најди некој кој би го дал и срцето за тебе!“

Откако се омажив, еден ден татко ми ме најде како плачам. Тој виде дека се претворив во личност каква тој никогаш не претпоставуваше дека би можела да станам. Не можеше да поверува дека сега не сум само неговата мала ќеркичка, дека сега до мене има еден себичен човек кој е заслужен за мојата лоша состојба. Човек кој не знае да сака и да почитува. Секоја