притисни ентер »

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите? Уфф...
Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите? Уфф...

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите? Уфф...

Мажите навистина ги сакаат убавите женски нозе, а доколку се со високи потпетици, изгледа дека нивниот мозок престанува да работи. Заведувањето со чевли со високи потпетици не е тајна помеѓу жените. Тие ги користат овие обувки за да го привлечат вниманието на мажите уште од древниот Рим. Високите потпетици биле и контроверзен симбол на бојното поле

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите? Уфф...

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите? Уфф...

Мажите навистина ги сакаат убавите женски нозе, а доколку се со високи потпетици, изгледа дека нивниот мозок престанува да работи. Заведувањето со чевли со високи потпетици не е тајна помеѓу жените. Тие ги користат овие обувки за да го привлечат вниманието на мажите уште од древниот Рим. Високите потпетици биле и контроверзен симбол на бојното поле

ЖЕНИТЕ КОИ САКААТ СЕКОЈДНЕВЕН СЕКС мора да вежбаат секој ден

ЖЕНИТЕ КОИ САКААТ СЕКОЈДНЕВЕН СЕКС мора да вежбаат секој ден

Вежбањето ќе ви донесе многу здравствени придобивки, но уште една работа за која најверојатно не сте ни сонувале – повеќе секс! Всушност, една студија спроведена во Велика Британија, на Кембриџ, врз повеќе од 7.000 мажи и жени постари од 50 години покажа дека оние кои спортуваат имаат повеќе сексуални партнери. Една од 12 жени и еден од пет анкетирани

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите?

Што всушност им прават чевлите со високи потпетици на мажите?

Мажите навистина ги сакаат убавите женски нозе, а доколку се со високи потпетици, изгледа дека нивниот мозок престанува да работи. Заведувањето со чевли со високи потпетици не е тајна помеѓу жените. Тие ги користат овие обувки за да го привлечат вниманието на мажите уште од древниот Рим. Високите потпетици биле и контроверзен симбол на бојното поле

Жените кои вежбаат имаат најмногу сексуални партнери

Жените кои вежбаат имаат најмногу сексуални партнери

Од вежбањето има многу придобивки за здравјето, но има и уште едно нешто за кое веројатно не сте ни помислиле – повеќе секс. Имено, според истражување спроведено на Универзитетот Кембриџ, оние кои се занимаваат со спорт имаат најмногу сексуални партнери. Во истражувањето учествувале над 7.000 мажи и жени постари од 50 години. Една од 12 жени и еден

Жените кои вежбаат имаат најмногу сексуални партнери

Жените кои вежбаат имаат најмногу сексуални партнери

Од вежбањето има многу придобивки за здравјето, но има и уште едно нешто за кое веројатно не сте помислиле – повеќе секс. Имено, според истражување спроведено на Универзитетот Кембриџ, оние кои се занимаваат со спорт имаат најмногу сексуални партнери. Во истражувањето учествувале над 7.000 мажи и жени постари од 50 години. Една од 12 жени и еден од