притисни ентер »

Закани по живот, имала густи веѓи
Закани по живот, имала густи веѓи

Закани по живот, имала густи веѓи

Моделот Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. Моделот е од Кипар, а се преселила во Лондон со надеж дека ќе го оствари својот сон да стане ова што е сега. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам“, објасни Софија, која не се надеваше на успех поради

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

Моделот Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам“, вели Софија од Кипар која живее во Лондон и се надева дека ќе изгради светска кариера. Неа на „Инстаграм“ ја следат повеќе од 300.000 луѓе на кои им се допаѓа

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

Моделот Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам“, вели Софија од Кипар која живее во Лондон и се надева дека ќе изгради светска кариера. Неа на „Инстаграм“ ја следат повеќе од 300.000 луѓе на кои им се допаѓа

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

На манекенка ѝ се закануваат дека ќе ја убијат заради густите веѓи

Моделот Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам“, вели Софија од Кипар која живее во Лондон и се надева дека ќе изгради светска кариера. Неа на „Инстаграм“ ја следат повеќе од 300.000 луѓе на кои им се допаѓа

Манекенка добива смртни закани поради споените веѓи ФОТО

Манекенка добива смртни закани поради споените веѓи ФОТО

Моделот Софија, која емигрирала од Кипар во Англија, а потоа во Америка, на Инстаграм има повеќе од 300.000 следбеници. Манекенката Софија Хаџипантали (22) секојдневно добива смртни закани на социјалните мрежи и тоа поради своите веѓи кои неверојатно потсетуваат на изгледот на познатата сликарка Фрида Кало. Софија, која емигрирала од Кипар во Англија,

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделката Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. Моделката е од Кипар, а се преселила во Лондон со надеж дека ќе го оствари својот сон да стане модел. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам”, објасни Софија, која не се надеваше на успех поради

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделката Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. Моделката е од Кипар, а се преселила во Лондон со надеж дека ќе го оствари својот сон да стане модел. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам”, објасни Софија, која не се надеваше на успех поради

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделката Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. Моделката е од Кипар, а се преселила во Лондон со надеж дека ќе го оствари својот сон да стане модел. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам”, објасни Софија, која не се надеваше на успех поради

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделка добива смртни закани поради густите веѓи

Моделката Софија Хаџипантелис (22) секојдневно добива смртни закани на „Инстаграм“ поради своите густи и споени веѓи. Моделката е од Кипар, а се преселила во Лондон со надеж дека ќе го оствари својот сон да стане модел. „Ги средувам веѓите, природно ми се темни, но не толку, малку ги потемнувам”, објасни Софија, која не се надеваше на успех поради

Природна русокоса со густи црни веѓи постојано добива смртни закани поради необичниот изглед

Природна русокоса со густи црни веѓи постојано добива смртни закани поради необичниот изглед

22-годишната Софија е модел која емигрирала од Кипар во Лондон, а подоцна и во Америка, трпеливо градејќи ја својата кариера. На Инстаграм ја следат над 305.000 луѓе, но убавицата постојано добива невкусни коментари, па дури и смртни закани поврзани со нејзиниот изглед. Имено, Софија е природна русокоса, а нејзините веѓи се густи и црни и наликуваат