притисни ентер »

Смути со ананас, портокал и морков
Смути со ананас, портокал и морков

Смути со ананас, портокал и морков

Вкусотија. Подготовка: 1. Во сад ги ставаме исчистените состојки. 2. Потоа ги ставаме во соковник, каде ја добиваме чистата течност. Промешуваме и распоредуваме во две чаши. Консумираме веднаш. Денот може да почне.