притисни ентер »

Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра
Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра

Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра

На некои сопственици на големи колекции на автомобили во одреден момент може да им здодее тоа што го имаат и да побараат нешто ново… Пред неколку години, двајца такви гости тропнаа во канцеларијата на Хорацио Пагани. Прашаа дали има шанса да се направи модел на Huayra во верзија со „долга опашка“. Бидејќи сопственикот на овој италијански бренд сака

Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра

Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра

На некои сопственици на големи колекции на автомобили во одреден момент може да им здодее тоа што го имаат и да побараат нешто ново… Пред неколку години, двајца такви гости тропнаа во канцеларијата на Хорацио Пагани. Прашаа дали има шанса да се направи модел на Huayra во верзија со „долга опашка“. Бидејќи сопственикот на овој италијански бренд сака