притисни ентер »

Нискокалорични алкохолни пијалоци што нема да ви ја нарушат диетата
Нискокалорични алкохолни пијалоци што нема да ви ја нарушат диетата

Нискокалорични алкохолни пијалоци што нема да ви ја нарушат диетата

Иако неодамнешното истражување на медицинското списание „Лансет“ покажа дека ниту едно количество алкохол не е добро, ретки се тие кои целосно би се откажале од пиење поради тоа. Стручњаците велат дека една пијачка на ден не остава последици по здравјето. Но, сите оние кои некогаш биле на диета знаат дека притоа треба да се избегнува и алкохол, за

Дами, вреди да јадете јогурт една недела, барем не штети, а може да ослабeте 6 килограми

Дами, вреди да јадете јогурт една недела, барем не штети, а може да ослабeте 6 килограми

Диетата стана позната меѓу луѓето кои сакаат да ослабат со ефикасност. Таа е едноставн и дава гаранции дека можете да влезете во форма едвај за 7 дена. Можно е со оваа диета да симнете околу 4 и 6 килограми. Само треба јогурт во неограничено количество, но потрошувачката на другите производи, потребно е да ги почитувате. Диетолозите исто го признаваат

Како самите да составите здрав режим на исхрана каков што вам ви треба ?

Како самите да составите здрав режим на исхрана каков што вам ви треба ?

Сите поискусни спортисти знаат дека честите и интензивни тренинзи мора да бидат подкрепени со правилна тренинг исхрана за да се постигнат посакуваните резултати. Најголем дел од оние кои тренираат во теретана сметаат дека следењето на одредена тренинг диета е комплициран процес и дека секогаш одзема доста време. Затоа наједноставниот начин да се пристапи

Како самите да составите здрав режим на исхрана каков што вам ви треба ?

Како самите да составите здрав режим на исхрана каков што вам ви треба ?

Како самите да составите здрав режим на исхрана каков што вам ви треба ? Сите поискусни спортисти знаат дека честите и интензивни тренинзи мора да бидат подкрепени со правилна тренинг исхрана за да се постигнат посакуваните резултати. Најголем дел од оние кои тренираат во теретана сметаат дека следењето на одредена тренинг диета е комплициран процес