притисни ентер »

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“
Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Безвременските стихови и уникатната преработка и изведба од децата кои се дел од проектот „Дајте музика“ ќе добијат и хуманитарна нота. Алкалоид по повод својот 85 годишен јубилеј ќе го постави видоеспотот на

„Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден

„Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден

Embedded video for „Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден “Алкалоид” во нова хуманитарна кампања за малите пациенти кои се лекуваат на Клиниката за детски болести. За 85 - годишниот јубилеј преку видео спот за култната песна “Чукни во дрво” препеана од децата од “Дајте музика” кој од денеска ќе биде поставен на дигиталните канали на

Хуманитарна верзија на „Чукни во дрво“

Хуманитарна верзија на „Чукни во дрво“

Share Tweet Share Share Email Comments Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Безвременските стихови и уникатната преработка и изведба од децата кои се дел од проектот „Дајте музика“ ќе добијат и хуманитарна нота. Алкалоид по повод својот 85 годишен јубилеј ќе го постави видоеспотот на нивните дигитални канали. За секој преглед на спотот компанијата ќе донира по еден денар на Клиниката за детски болести во период од 10 јуни

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-от јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-от јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Една од најпопуларните