притисни ентер »

“НИНТЕНДО” ЌЕ ПОСТАВИ СИСТЕМИ ЗА ИГРАЊЕ НА НЕКОЛКУ АЕРОДРОМИ: Патниците ќе можат да ги користат додека ги чекаат своите летови
“НИНТЕНДО” ЌЕ ПОСТАВИ СИСТЕМИ ЗА ИГРАЊЕ НА НЕКОЛКУ АЕРОДРОМИ: Патниците ќе можат да ги користат додека ги чекаат своите летови

“НИНТЕНДО” ЌЕ ПОСТАВИ СИСТЕМИ ЗА ИГРАЊЕ НА НЕКОЛКУ АЕРОДРОМИ: Патниците ќе можат да ги користат додека ги чекаат своите летови

За многумина, нема ништо поздодевно од чекањето на аеродром. Од друга страна, задолжително е предвременото пристигнување. „Нинтендо“ ветува дека ќе го реши пpoблeмoт. Компанијата ќе постави системи за играње „нинтендо свич“ на одредени аеродроми кои патниците може да ги користат додека го чекаат својот лет. Во малите киосци ќе има простор за седење

„Нинтендо“ ќе постави системи за играње на неколку аеродроми

„Нинтендо“ ќе постави системи за играње на неколку аеродроми

За многумина, нема ништо поздодевно од чекањето на аеродром. Од друга страна, задолжително е предвременото пристигнување. „Нинтендо“ ветува дека ќе го реши проблемот. Компанијата ќе постави системи за играње „нинтендо свич“ на одредени аеродроми кои патниците може да ги користат додека го чекаат својот лет. Во малите киосци ќе има простор за седење