притисни ентер »

Latest Posts: Нова опција на Instagram!
Latest Posts: Нова опција на Instagram!

Latest Posts: Нова опција на Instagram!

Instagram тестира нова опција која најверојатно ќе им биде од голема корист на корисниците.... Instagram има добри вести за корисниците на кои им недостига стариот, хронолошки, распоред според кој се појавуваат постовите. Компанијата тестира нова опција наречена "Latest Posts". Оваа опција ќе се појавува на главниот Feed и ќе им овозможи на корисниците