притисни ентер »

Си даде ли Хамилтон „автогол?“ – Доколку нема почит, тоа од Силверстоун ќе се повтори!
Си даде ли Хамилтон „автогол?“ – Доколку нема почит, тоа од Силверстоун ќе се повтори!

Си даде ли Хамилтон „автогол?“ – Доколку нема почит, тоа од Силверстоун ќе се повтори!

Луис Хамилтон деновиве е критикуван од поголемиот дел од јавноста, која смета дека тој имал сериозно влијание на сударот со Верстапен. Многумира рекоа дека тој едноставно бил во таква позиција што не можел да исчезме во моментот каде беше позициониран на патеката пред свиокот, но од друга страна, многумина се прашуваат зошто Хамилтон не стисна на сопирачките,

Рикиардо тврди: Хамилтон влезе во доста „жежок“ простор кон Верстапен

Рикиардо тврди: Хамилтон влезе во доста „жежок“ простор кон Верстапен

Како што инцидентот помеѓу Хамилтон и Верстапен го осудија повеќето неутралци од публиката, сега тоа го направи и Даниел Рикиардо. Тој смета дека Хамилтон влегол во „прежешка“ ситуација против Верстапен во еден така брз свиок на патеката во Силверстоун. „ Кога сте во еден така брз свиок, тркало до тркало, двајцата може да загубите. Малку можеби беше

Рикиардо тврди: Хамилтон влезе во доста „жежок“ простор кон Верстапен

Рикиардо тврди: Хамилтон влезе во доста „жежок“ простор кон Верстапен

Рикиардо тврди: Хамилтон влезе во доста „жежок“ простор кон Верстапен Како што инцидентот помеѓу Хамилтон и Верстапен го осудија повеќето неутралци од публиката, сега тоа го направи и Даниел Рикиардо. Тој смета дека Хамилтон влегол во „прежешка“ ситуација против Верстапен во еден така брз свиок на патеката во Силверстоун. „Кога сте во еден така брз