притисни ентер »

Единствена Македонија:  Тајната служба се полни со терористите од ОНА а масовно се отстрануваат Македонците – професионалци
Единствена Македонија:  Тајната служба се полни со терористите од ОНА а масовно се отстрануваат Македонците – професионалци

Единствена Македонија: Тајната служба се полни со терористите од ОНА а масовно се отстрануваат Македонците – професионалци

Секојдневните информации дека  скоро половината од вработените во Управата за безбедност и контраразузнавање не ја поминале селекцијата да преминат во новоформирата Агенција за национална безбедност поради неисполнување на општите и посебни законски услови, е најперфидно замајување на јавноста. Вистината е дека  процесот на селекција на кадри во новоформираната

ЕМ: Тајната служба се полни со терористите од ОНА, а масовно се отстрануваат Македонците

ЕМ: Тајната служба се полни со терористите од ОНА, а масовно се отстрануваат Македонците

Секојдневните информации дека скоро половината од вработените во Управата за безбедност и контраразузнавање не ја поминале селекцијата да преминат во новоформирата Агенција за национална безбедност поради неисполнување на општите и посебни законски услови, е најперфидно замајување на јавноста. Вистината е дека процесот на селекција на кадри во новоформираната