притисни ентер »

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград
Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Зафир Хаџиманов денеска беше погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов денеска беше погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Познатиот пејач, композитор, актер и поет Зафир Хаџиманов ја загуби битката со коронавирусот на 27 март, а денес беше испратен на своето вечно почивалиште на Новите гробишта во Белград. Хаџиманов беше погребан само во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, поради пандемијата на коронавирусите… Почина Зафир Хаџиманов Но, како што

Хаџиманов испратен на вечното почивалиште во Алејата на заслужни граѓани

Хаџиманов испратен на вечното почивалиште во Алејата на заслужни граѓани

Зафир Хаџиманов, македонскиот филмски актер, пејач и композитор, ја загуби битката со коронавирусот на 27 март, а денес беше испратен на вечното почивалиште на Новите гробишта во Белград. Погребот се случил во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат поинаку, и како

Денеска во Белград беше погребан Зафир Хаџиманов

Денеска во Белград беше погребан Зафир Хаџиманов

Познатиот музичар Зафир Хаџиманов денеска беше погребан на Новите гробишта во Белград. Последното испраќање на Зафир се одржа во кругот на најтесното семејство и најблиските пријатели. Зафир беше кремиран а урната беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Како што најави неговиот син Васил, по крајот на пандемијата ќе се одржи испраќање какво

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – Семејството и пријателите се простија од него

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – Семејството и пријателите се простија од него

Македонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со  коронавирусот на 27 март минатиот месец, а денеска кругот на најблиското семејство и пријатели се простија за последен пат од него. Инаку телото на Зафир било кремирано, а неговиот син Васил

Само со најблиските, денеска беше погребан Зафир Хаџиманов во Белград

Само со најблиските, денеска беше погребан Зафир Хаџиманов во Белград

Денеска во новите гробишта во Белград во Алеата на заслужните граѓани беше погребан легендарниот актер, пејач и композитор Зафир Хаџиманов. Заради пандемијата на погребот присуствуваа само најблиските роднини и пријатели, а како што прокоментира неговиот син Васил, достоен погреб и испраќање на неговиот татко ќе му приредат откако пандемијата ќе заврши

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Србија- Македонскиот пејач, композитор, глумец и поет Зафир Хаџиманов кој почина на 78 години од компликации на коронавирусот на 27 март, беше погребан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечното почивалиште во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите,

Кавадарчани го сакаа и се гордееја со Зафир Хаџиманов!

Кавадарчани го сакаа и се гордееја со Зафир Хаџиманов!

Зафир со поширокото семејство Хаџиманови во Кавадарци Зафир и неговото семејство секогаш со голема радост и возбуда беа пречекувани во домот на чичко му Милан и братучедот Лазар Хаџиманов, се присетува неговата внука Милка Хаџиманова Китаноска Кавадарчани многу ги растажи веста за заминувањето на нивниот познат сограѓанин Зафир Хаџиманов, па веќе се

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Погребот на познатиот македонски пејач, композитор, поет и глумец, Зафир Хаџиманов, беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој почина на 77-годишна возраст на 27 март во Белград, поради компликации со коронавирусот. Хаџиманов беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските