притисни ентер »

Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци…
Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци…

Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци…

Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци: – Според најновите статистики 47% од жените, сакаат секојдневен секс, дури 70% го обожаваат оралниот секс, околу 40% ги изневеруваат своите мажи, 80% имаат по најмалку 2-3 омилени пози… На ова студент од последните клупи довикува: – Што ќе ни се овие статистики?? Имиња, адреси, телефони