притисни ентер »

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата сметка
Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата сметка

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата сметка

Опасниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна беа достапни за симнување на

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

Опасниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна беа достапни за симнување на

ВЕДНАШ ИЗБРИШЕТЕ ГИ: Дури 24 популарни апликации се заразени со опасен вирус

ВЕДНАШ ИЗБРИШЕТЕ ГИ: Дури 24 популарни апликации се заразени со опасен вирус

Иако „Гугл“ успеа да најде решение и да го блокира, тој беше преземан повеќе од 472.00 пати. Купринс објави дека злонамерниот софтвер е забележан во 37 држави, меѓу кои најмногу се од Европа и Азија, како и САД и Австралија. Корисниците на Андроид, чии уреди се заразени со Џокер, наеднаш добиле понуди со премиум услуги, но ништо од тоа не добиле. „Оваа

ВНИМАВAJТЕ: Оваа апликација доколку ја имате веднаш избpишeте ја, ви кpaде пари од смeткaта

ВНИМАВAJТЕ: Оваа апликација доколку ја имате веднаш избpишeте ја, ви кpaде пари од смeткaта

Опасниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна беа достапни за симнување на

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

ИЗВОР Скопје24 | септември 11, 2019 Опасниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна

Ако сте преземале некоја од овие апликации за Android, веднаш избришете ја

Ако сте преземале некоја од овие апликации за Android, веднаш избришете ја

Злонамерниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна беа достапни за симнување

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

Ако сте инсталирале некоја од овие апликации, веднаш избришете ја и проверете ја вашата банкарска сметка

Опасниот софтвер во позадина тајно клика на оглас во рамките на апликацијата и се пријавува без ваше знаење на онлајн сервис кој се плаќа. „Џокер“ опасниот софтвер е наречен по негативецот од серијалот за суперхеројот Бетмен, доега е пронајден кај 24 апликации за Android оперативниот систем на Google кои се до неодамна беа достапни за симнување на