притисни ентер »

Нов омбре тренд за девојките кои не сакаат често да се фарбаат
Нов омбре тренд за девојките кои не сакаат често да се фарбаат

Нов омбре тренд за девојките кои не сакаат често да се фарбаат

Веројатно ви се случило некогаш да посакате да се појави некоја техника која ќе ви помогне да не се фарбате толку често, а сепак косата да ви изгледа супер. Токму новиот тренд кај фризурите ви го овозможува тоа, а познатите фризери истиот го нарекоа „negative space“. View this post on Instagram A post shared by San Diego Hairstylist (@ana.rinsesalon)