притисни ентер »

НБ: Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар
НБ: Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар

НБ: Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Македонија, средниот курс за денарот во однос на хрватската куна

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Хрватската куна ќе биде официјално парично средство во Хрватска заклучно со 31 декември 2022 година, согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на земјата кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на НБРМ, средниот курс за денарот во однос на хрватската куна ќе се објавува заклучно

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Хрватската куна ќе биде официјално парично средство во Хрватска заклучно со 31 декември 2022 година, согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на земјата кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на НБРМ, средниот курс за денарот во однос на хрватската куна ќе се објавува заклучно

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар  заклучно со 31 декември 2022 година

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија , средниот курс за денарот во однос на хрватската

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар до Нова година

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар до Нова година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија, средниот курс за денарот во однос на хрватската

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар  заклучно со 31 декември 2022 година

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија , средниот курс за денарот во однос на хрватската

Народна банка: Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Народна банка: Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година, соопшти Народната банка на Република Северна Македонија. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна

НБРМ: Хрватската куна ќе се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

НБРМ: Хрватската куна ќе се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година, соопшти НБРМ. „Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија, средниот курс за денарот во однос

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Хрватската куна ќе може да се разменува на домашниот девизен и менувачки пазар заклучно со 31 декември 2022 година

Согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на Хрватска кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година, хрватската куна ќе биде официјално парично средство заклучно со 31 декември 2022 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија, средниот курс за денарот во однос на хрватската

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија

Од 1 јануари нема размена на хрватската куна во банките и менувачниците во Македонија Хрватската куна ќе биде официјално парично средство во Хрватска заклучно со 31 декември 2022 година, согласно одлуката на Советот на ЕУ за приклучување на земјата кон евро-зоната на 1 јануари 2023 година. Имајќи предвид дека хрватската куна е дел од Курсната листа