притисни ентер »

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“
Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

Денес оваа промена е започната и во нашата земја. Следејќи го новото мото на брендот – „Движење кое инспирира“, многу работи ќе се променат во следниот период во Kia во нашата земја. По 15 години постоење на пазарот, компанијата се збогува со старото брендирање и им дава нов изглед на своите простории. Дизајнот на новото лого на Kia се базира на три

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

На почетокот на оваа година Kia Motors Corporation го откри своето ново корпоративно лого и глобален слоган на брендот што означуваат смела трансформација на производителот на автомобили и потполно нова намена. Воведувањето на новото лого ги претставува амбициите на Kia да достигне лидерска позиција во идната индустрија за мобилност со обновување на

Кia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

Кia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

На почетокот на оваа година Kia Motors Corporation го откри своето ново корпоративно лого и глобален слоган на брендот што означуваат смела трансформација на производителот на автомобили и потполно нова намена… Воведувањето на новото лого ги претставува амбициите на Kia да достигне лидерска позиција во идната индустрија за мобилност со обновување на

Kia Motors Macedonia ја започнува смелата трансформација

Kia Motors Macedonia ја започнува смелата трансформација

На почетокот на оваа година Kia Motors Corporation го откри своето ново корпоративно лого и глобален слоган на брендот што означуваат смела трансформација на производителот на автомобили и потполно нова намена. Воведувањето на новото лого ги претставува амбициите на Kia да достигне лидерска позиција во индустрија за мобилност на иднината – преку обновување

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

Kia Motors Macedonia ја започнува „смелата трансформација“

На почетокот на оваа година Kia Motors Corporation го откри своето ново корпоративно лого и глобален слоган на брендот што означуваат смела трансформација на производителот на автомобили и потполно нова намена. Воведувањето на новото лого ги претставува амбициите на Kia да достигне лидерска позиција во идната индустрија за мобилност со обновување на

Kia го претстави новиот Sportage

Kia го претстави новиот Sportage

Kia ги покажа првите фотографии од целосно новиот Sportage. Нивниот популарен SUV доаѓа со оригинален дизајн и екстериер, а со новата технологија ќе го продолжат успехот на претходните генерации. На првите фотографии е претставена верзијата за САД и за остатокот од светот, додека верзија за Европа ќе биде малку пократка. Особено се истакнува предниот

Целосно новиот Kia Sportage поставува нови стандарди во SUV сегментот

Целосно новиот Kia Sportage поставува нови стандарди во SUV сегментот

–         Петтата генерација на Sportage гледа кон иднината со елегантен, но мускулест и модерен надворешен дизајн –         Новата внатрешност ги меша ергономскиот распоред и најновите технолошки иновации за да создадат инспиративен простор –         Новата дизајн филозофија на Kia – „Обединети спротивности“ e во срцето на младешкиот изглед на Sportage

Петтата генерација на Kia Sportage – храбар дизајн, значително подобрена внатрешност

Петтата генерација на Kia Sportage – храбар дизајн, значително подобрена внатрешност

Kia реши да направи посебна европска спецификација на моделот што треба да с епојави до крајот на годинава. СУВ сегментот добива уште посериозен играч кој и досега го имаше докажано својот успех и прифатеност кај купувачите. Kia ги покажа официјалните фотографии на целосно новиот Sportage, модел кој е внимателно изработен за да ги инспирира клиентите