притисни ентер »

Чувањето миленик помага за полесно справување со СТРЕСОТ!
Чувањето миленик помага за полесно справување со СТРЕСОТ!

Чувањето миленик помага за полесно справување со СТРЕСОТ!

Љубителите на кучињата, мачињата и останатите домашни миленици добро знаат колку топлина и чувство на задоволство им носат нивните крзнести животинчиња. Но, веројатно не се свесни дека чувањето миленик не е добро само за психичкото здравје, туку позитивно се одразува и на физичкото. За ова постојат се’ повеќе докази. Во една од претходните статии видовме