притисни ентер »

Реал бара нов тим за 15 свои играчи
Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу“. Во плановите

Голема чистка кај шпанскиот гигант: Реал им бара нови клубови на 14 играчи

Голема чистка кај шпанскиот гигант: Реал им бара нови клубови на 14 играчи

Реал Мадрид нема по добро да ја памети актуелнава натпреварувачка сезона или поточно што побрзо сака да ја заборави, а тоа дефинитивно може да се направи со добро одработен летен преоден рок и одлични резултати во следната кампања под водство на легендата Зинедин Зидан. Повеќе од јасно е дека „кралевите“ ги очекува пеколно лето, многу промени во составот,

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка”, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу”. Во плановите

Зидан спрема чистка: Реал бара купци за дури 15 свои играчи

Зидан спрема чистка: Реал бара купци за дури 15 свои играчи

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за драситчни промени во составот во летниот трансфер период и планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу“. Во плановите на Зидан за

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Мадрид, 15 мај 2019 (МИА) – Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу“. Во плановите

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Реал бара нов тим за 15 свои играчи

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу“. Во плановите

Револуционерни промени најавени во Реал Мадрид

Револуционерни промени најавени во Реал Мадрид

Револуционерни промени најавени во Реал Мадрид Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе

Голема чистка кај шпанскиот гигант: Реал им бара нови клубови на 14 играчи

Голема чистка кај шпанскиот гигант: Реал им бара нови клубови на 14 играчи

Реал Мадрид нема по добро да ја памети актуелнава натпреварувачка сезона или поточно што побрзо сака да ја заборави, а тоа дефинитивно може да се направи со добро одработен летен преоден рок и одлични резултати во следната кампања под водство на легендата Зинедин Зидан. Повеќе од јасно е дека „кралевите“ ги очекува пеколно лето, многу промени во составот,

Револуционерни промени најавени во Реал Мадрид

Револуционерни промени најавени во Реал Мадрид

Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, размислува за револуционерни промени во составот во летниот трансфер прозорец. Тој планира да направи голем број на дојдовни и излезни трансфери. Според „Марка“, раководството на шпанскиот гигант ќе се обиде да најде нов тим од 15 од нивните сегашни играчи. 19 ќе останат на „Сантијаго Бернабеу“. Во плановите